Ljubavni hrosokop 4.4.2012

Ribe – Ljubavni horoskop 1.10.-15.10. 2012. Nakon 4.10. ulazite u monotonije ljubavno razdoblje kad će se ljubavne prilike prorijediti, a vaše će se čežnje pojačati. Ako ste u vezi, budite tolerantni i strpljivi. Njegujte i cijenite ono što imate, pa makar to bilo malo. Ako ste još sami, znajte da je ovo uobičajeni period kad je Venera u najudaljnijem položaju prema vašem znaku. Proći će.

Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate.SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar. BIK Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju. LAV U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra.

Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem. Ljubavni horoskop Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. oktobar.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: